Rasti “Siti” në KAS, Bajerni e mediat angleze krahasojnë UEFA-n me Komisionin tonë të Etikës!

Në të përditshmet britanike dhe në portalet në internet u botua një dokument prej 92 faqesh i Gjykatës së Arbitrazhit Sportiv me qendër në Lozanë të Zvicër, kur sqarohej se përse kjo gjykatë ia hoqi Mançester Sitit dënimin 2-vjeçar nga kupat europiane, të dhënë nga UEFA. Pasi lexon materialin, komenti që mund të bësh është

Vazhdoni leximin →