Uest Ham tregon forcën; përjashton përjetë tifozin për kore antisemite

Në Angli lufta kundër racizmit dhe diskriminimeve është marrë shumë seriozisht. Uest hemi ka përjashtuar përjetë nga stadiumi një tifoz që u akuzua për kore antisemite gjatë një ndeshjeje të sezonit të kaluar. Tifozi u identifikua falë një videoje që u shfaq në rrjetet sociale ditën e hënë. ‘Ndihemi të neveritur nga përmbajtja e videos

Vazhdoni leximin →