Tifozë me fat, masa të forta sigurie dhe kaos, kështu u pëurua “Arena Air Albania”!

Ishte një mbrëmje e gjatë. Mijëra tifozë shqiptarë u dyndën drejt stadiumit kryesor të kryeqytetit, tashmë të ndërtuar nga e para. Nga Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, nga rruga përpara Radio Televizionit Publik, dhe nga rrugicat pingul me stadiumin, vërshuan nga të katër anët njerëzit që kishin fatin për të përuruar përsëgjalli Arenën e re, dhe

Vazhdoni leximin →