Edhe një “perlë” tjetër e Ajaksit në prag të largimit!

Ajaksi i Amsterdamit ndoshta po zhvillon sezonin e tij më të mirë gjatë dhjetëvjeçarit të fundit dhe nga më të merituarit është lojtari anësor David Neres që po luan shkëlqyeshëm dhe me përformancën e tij fantastike ka tërhequr vëmendjen e klubeve të mëdhenj. Madje, media shkruan se për këtë futbollist brazilian 22-vjeçar kanë shprehur interesim

Vazhdoni leximin →