Përse ngjan kaq e sigurt që Murinjo do të kthehet tek Reali?!

Parashikimi nuk është bërë nga ndonjë “Nostradamus”, ndonjë specialist i veçantë apo ndonjë astrolog që shikon pozicionin e yjeve. Ai që flet është Luis Kampos, ish-ndihmës i Zhoze Murinjos, dhe që mendon se trajneri portugez do të kthehet tek Reali, dhe se kjo është e pashmangshme. Mjeshtri portugez, i njohur si ish-trajner, por sidomos si

Vazhdoni leximin →