Propozimi nga Australia për Premier League: Mbylleni sezonin tek ne

Australia i ofron ndihmë Britanisë së Madhe të paktën për futbollin. Agjenti anglez që jeton në Perth të Australisë, Gary Williams i propozoi Premier League të luajë 92 ndeshjet e kampionatit në kryeqytetin e Australisë Perëndimore për të përfunduar sezonin. ‘Klubeve angleze u pëlqen propozimi ashtu sikurse edhe disa funksionarëve qeveritarë me të cilët kam

Vazhdoni leximin →

FIFA, propozohen 5 zëvendësime për rifillimin e turneve

FIFA ka propozuar rritjen e numrit të zëvendësimeve nga 3 në 5 në momentin e rifillimit të kampionateve. Objektivi I qeverisë së futbollit botëror është që të mbrojë futbollistët duke iu dhënë më shumë mundësi për të pushuar dhe duke minimizuar rrezikun e dëmtimeve duke qenë se rinisja e kampionateve nëse do të jetë me

Vazhdoni leximin →