Vllazninë e godasin gjithë të zezat, koronavirusi dhe politika e lënë pa lekë e pa stërvitje!

Kryengritja zgjati tri ditë dhe siç ndodh gjithnjë, diçka e arriti. Futbollistët e Vllaznisë u kthyen në stërvitje, pas një takimi me kryetaren e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi, dhe duan të mendojnë pozitivisht se rrogat do të jepen. Në emër të tyre foli kapiteni Gilman Lika. “Na janë premtuar 4 rroga, – theksoi ai,

Vazhdoni leximin →

Çfarë metamorfoze : Rebeli Sejdini e quan superfuqi presidentin Duka  

Një nga rebelët kundër “regjimit” të presidentit Duka, dinamoviti ndryshe, Farruk Sejdini, pikërisht në prag të “diktaturës” së pestë ( mandatit të pestë) nuk ka luajtur në sulm si përherë, por ka preferuar rolin klasik të mbrojtesit…atë që e kishte harruar prej kohesh.  I pyetur për zgjedhjet Sejdini ka thënë: “ Unë do të thosha

Vazhdoni leximin →