Skema e arbitrave dhe fituesit e futbollit shqiptar

Dikur, para nja 30 vitesh, në Tiranë thuhej se arbitrat ishin ndarë si rajonet sportive të kryeqytetit, kush me 17 Nëntorin (Tiranën), kush me Partizanin dhe dikush me Dinamon. Sot, “harta” e arbitrimit ka ndryshuar, por sërish punohet me skemë. Arbitrat vazhdojnë avazin e vjetër, madje shumë më shpenduar pasi jemi në “demokraci” dhe secili

Vazhdoni leximin →