Partizani fiton titullin… sipas kryeministrit Rama

Të gjithëve u është krijuar përshtypja, që për të shkurorëzuar Skënderbeun është shumë e vështirë, qoftë edhe për faktin, se jo të gjithë titujt janë një meritë e pastër e korçarëve vetëm, për çka bënë në fushën e lojës. Por ky sezon mund të jetë ndryshe. Partizani e ka fituar tashmë një trofe, megjithëse janë

Vazhdoni leximin →

Në dasmën e Tiranës erdhën edhe të paftuar..

Sikur të ishte fundi i kampionatit dhe Tirana të kishte fituar titullin duke mundur Skënderbeun, atëherë do të pagëzohej si “dasma e madhe” . Por, në një kampionat që po vuan diktaturën e Skënderbeut në këto 5 vite, një fitore ndaj tyre shkakton dehje jo vetëm për dasmorët, por edhe për krushqit e padëshiruar. Edhe

Vazhdoni leximin →

Intervistë imagjinare me trajnerin Starova

Nëse do të bëhej një klasifikim për trajnerin më të dashur pranë presidentëve,  nuk ka dyshim se ai quhet Sulejman Starova. Edhe nofka “Bobi” është një përkedheli e merituar  nga të qënurit ndryshe me kolegët e tjerë. Bile, për kujtesë, Starova ka dhënë një assist për të qënë presidenti Duka në fronin e futbollit, atëherë

Vazhdoni leximin →