Lojrat Olimpike “na lanë shëndetin” në 2020, por sa e vështirë të zhvillohen në 2021!

Tetë vjet më parë ishin mikpritës, me traditën e tyre mijëvjeçare shekullore. Britania e Madhe nderohet edhe sot si vendlindja e shumë sporteve modernë, dhe pikërisht nga ky vend duket se erdhi goditja fatale për Lojrat Olimpike të Tokios. Shefi ekzekutiv i Komitetit Olimpik Britanik, Bill Suinej, dhe kreu i tij, princesha mbretërore, Ana, vajza

Vazhdoni leximin →