Me zemër apo pa zemër … në dorë, si është ylli i Laçit, Nuabueze?!

Nuk ishte i panjohur kur mbërriti në Shqipëri. Kirian Nuabueze kishte shënuar gola dhe kishte marrë famë në Amerikë, Armeni, Slloveni, Maqedoni apo Kosovë derisa klubi i Superligës, Laçi, vendosi ta merrte. Presidenti Pashk Laska u bind nga paraqitjet dhe nga vlerësimet teknike, duke bërë edhe një sakrificë financiare, për t’i dhënë një rrogë nga

Vazhdoni leximin →