Butragenjo: Për Realin çdo kundërshtar është i vështirë!

Drejtori i Realit të Madridit, Emilio Butragenjo, tregohet shumë i kujdesshëm mbas hedhjes së shortit për 1/8-tën e finaleve të Lidhjes së Kampioneve (LK). Sikurse dihet, shorti e ka vënë Realin përballë Ajaksit të Amsterdamit dhe Butragenjo është i ndërgjegjshëm për vështirësitë që e presin klubin madridas. “Asnjëherë nuk i dihet. Për neve, të gjithë

Vazhdoni leximin →

I mirë është ky VAR-i, por sa shumë po e vuan La Liga

Kohët e fundit Bordi i Shoqatave Ndërkombëtare të Futbollit pati një propozim interesant. Sipas tij, ndeshjet e futbollit duhet të luhen si basketbolli apo futbolli amerikan, pra me kronometër të ndaluar në momentin që ndërpritet loja nga arbitri, apo kur topi del jashtë vijave kufizuese. Propozimi i Bordit ishte që në vend të kohës klasike

Vazhdoni leximin →