Spanja nuk do fatin e Francës: Nëse nuk luajmë, futbolli zhduket!

Ky është paralajmërimi i presidentit të Ligës Profesioniste iberike, Havier Tebas. Lajmi për zerimin e sezonit të topkëmbës në Francë, shkaktoi një lëkundje sizmike nëpër kontinent, sidomos tek ato vende që ende shpresojnë të përfundojnë edicionin, të tillë si Anglia, Spanja, Italia apo Gjermania. Tebas reagoi menjëherë i shqetësuar dhe me një nënvizim. “Nëse ne

Vazhdoni leximin →

Liga dhe Federata Spanjolle, akord për rifillimin e stërvitjeve dhe ndihma

Këshilli Superior i Sporteve në Spanjë konfirmoi nëpërmjet një deklarate zyrtare se ka arritur marrëveshjen me La Ligën dhe Federatën Spanjolle të Futbollit për rikthimin e skuadrave në stërvitje kur rrethanat shëndetësore ta lejojnë nën protokollin strikt shëndetësor. Sipas asaj që publikohet në median spanjolle, ky për stërvitjen ishte akordi kryesor i arritur mes 3

Vazhdoni leximin →

La Liga, nëse nuk fillon në deri në 27 qershor, anulohet për fare!

Sezoni duhet përfunduar në një farë mënyre, kjo është një dëshirë, është një detyrim financiar e sportiv, por “Nëna Natyrë” mund t’i bëjë të pafuqishëm për t’ia dalë. Drejtuesit e Federatës Spanjolle të Futbollit, të Ligës së Futbollit e të klubeve përpiluan skenarët e mundshëm për t’ia dalë mbanë në krizën e koronavirusit. Ka tre

Vazhdoni leximin →