Të jesh president i Barçës? Duhen 120 milionë euro, një blerje e madhe e “lëkurë si shollë gomari”!

Për momentin është detyra drejtuese më e vështirë e futbollit botëror. Pasi Florentino Perez i mori mësimet nga pësimet e mandatit të tij të parë tek Reali, në “Kamp Nou” situata është ndryshe. Nuk ka një kandidat karizmatik dhe stërmiliarder si Perezi, por disa njerëz ambiciozë që japin premtime të mëdha. Siç shkruan “Deili Meili”,

Vazhdoni leximin →

Mbape vendos kushtet, si t’ia bëjë tani Paris SG?

“Do të ikë”, “nuk do të ikë”, kjo është loja mediatike (dhe, me shumë gjasë, e vërteta) për Kilian Mbapenë, por largimi i tij nga “Parku i Princave” të Parisit nuk mund të quhet i garantuar. Sulmuesi i Francës e paska një “damar dashurie” për klubin e kryeqytetit, por gjithashtu ka edhe disa kushte për

Vazhdoni leximin →