Salihamixhiçi nuk i kishte harruar kritikat e Levandovskit!

Në punën e tij është i paarritshëm, por kuptohet nuk mund të bëjë çdo gjë. Robert Levandovski është “bomberi i Bundesligës”, veçse jo specialisti i transferimeve, diçka për të cilën tek Bajerni paguhen drejtori sportiv, Hasan Salihamixhiç dhe shefi ekzekutiv, Karl-Hajnc Rumenige. Gjithsesi, sulmuesi polak e shprehur haptazi dëshpërimin e tij që përforcimet nuk po

Vazhdoni leximin →