Nikos Galis – në “Shtëpinë e të lavdishmëve”

Ylli i basketbollit botëror të viteve 1970, greku Nikos Galis, që ka pasur një mesatare realizimi koshash prej 27,5 pikësh për ndeshje, u bë pjesë e “Shtëpisë së të lavdishmëve”, grupi elitar, ku bëjnë pjesë basketbollistët më të mirë të të gjitha kohërave në botë. Galisi është kampion i pesëfishtë i kanpionatëve greke dhe e

Vazhdoni leximin →

Edin Xheko, të ngre kokën, por të ul brekët!

Ajo që do të mbahet mend për një kohë të gjatë nga ndeshja kualifikuese për Kupën e Botës, Rusi-2018, mes përfaqësueseve të Greqisë dhe të Bosnjë-Hercegovinës, në Athinë, dhe që është diçka që, rrallë herë, mund të shihet në fushat e futbolli, është pamja në min. e 76-të, kur sulmuesi boshnjak, Edin Xheko, e la,

Vazhdoni leximin →