Leipzig, mesazh për futbollistët: nëse dikush ka frikë, të marrë kohën që i duhet

Bundesliga është gati të rinisë, por mes futbollistëve vazhdon të mbizotërojë shqetësimi për shkak të coronavirusit. Ai që e konfirmoi këtë edhe pse në mënyrë jo të drejtpërdrejtë, ishte Drejtori Sportiv i Leipzigut, Markus Krösche. ‘Nëse një futbollist ka dyshime e mbase edhe frikë, ne duhet ta respektojmë-tha  Krösche-ata që duan të kuptojnë më mirë

Vazhdoni leximin →

La Liga, hipotezë për kryerjen e testeve te futbollistët nga 28 prilli

Futbollistët në kampionatin spanjoll mund t’iu nënshtrohen testeve me skaner për coronavirus duke nisur nga 28 prill në kuadër të një rifillimi të mundshëm të stërvitjeve dhe kompeticioneve. Sipas një burimi të brendshëm  dhe të besueshëm në La Liga, futbolli iberik po punon me shërbimet mjekësore për të nisur këto teste pikërisht javën e ardhshme.

Vazhdoni leximin →