Celsi, humbje prej 118 milionë Eurosh në vitin e fundit

Pas dy viteve me rezultat pozitiv në bilancin financiar, Celsi në vitin e fundit regjistroi një humbje prej 100 milionë Paund ose 118 milionë Euro. Është  tabloidi britanik ‘The Sun’ që publikoi gjithcka sipas të cilit kryesisht në këtë rezultat financiar kanë ndikuar blerjet e Kepas, Pulishic, Kovacic dhe Zhorzhinjos që në total kapën një

Vazhdoni leximin →