Shtyhet edhe Evropiani I basketbollit I 2021, për në 2022

Kampionati Evropian I Basketbollit I parashikuar për ne vitin është shtyrë për në vitin 2022. Federata Ndërkombëtare e Basketbollit bëri një ndryshim të kalendareve të tij për t’I bërë ballë emergjencës së coronavirusit dhe për të qenë në një linjë me Lojërat Olimpike të Tokios. Të tre turnetë paraolimpike do të zhvillohen në 22 qershor-4

Vazhdoni leximin →

Coronavirusi ndalon edhe basketbollin, pezullohen Euroleague dhe Eurocup

Euroleague dhe Eurocup në basketboll kanë pezulluar ndeshjet e  deri në një komunikim të dytë për shkak të coronavirusit. ‘Në këto situata bëhet e pamundur të zhvillojmë rregullisht turnetë-tha Drejtori Sportiv në një komunikatë zyrtare. Duhet të ruajmë shëndetin dhe sigurinë e skuadrave dhe tifozëve’. Në këtë mënyrë përvec ndeshjeve të Euroleague dhe Eurocup, pezullohen

Vazhdoni leximin →