Në Liverpul kërkohet hetimi i futbollit për përhapjen e koronavirusit!

Natyrisht, kjo nuk vjen nga klubi i famshëm i “Anfildit”, por nga autoritetet vendore. Është vetë kryetari i Bashkisë së Liverpulit, Stiven Rotheram, që ka kërkuar hetim për të vërtetuar nëse ndeshja e Championsit ndaj Atletikos ndikoi në përhapjen e koronavirusit në qendrën e madhe të banuar britanike dhe angleze. “Nëse njerëzit janë prekur nga

Vazhdoni leximin →