Kalendari i kampionatit,ose loja me topin prej letre

Do të shtyhet apo s’do të shtyhet kampionati?  Paska baste edhe për datën e fillimit të kampionatit  dhe 21 janari i futbollit, ndryshe nga ai i politikës, qënka zgjedhur si dita ideale për të “vrarë” kalendarin.  Nga zyrat e futbollit, pikërisht në ditët e ftohta, paska dalë një lajm i ngrohtë: “ Kampionati do të

Vazhdoni leximin →

Një anglez sjell ndryshimet e rregullores nga UEFA, po si përkthehen në shqip..

Në Angli kanë një shprehje për arbitrat: “  Janë shumë të rëndësishëm kur gjykojnë një ndeshje futbolli dhe pak të rëndësishëm për të ndikuar në rezultat”.  Kjo filozofi i përket atdheut të lojës, atje ku arbitrat ndryshojnë thelbësisht nga raca e tyre në Europë,prandaj edhe konsiderohen artizanët e lojës së fortë, që shkon me kurajë

Vazhdoni leximin →