Lebron Xhejmsi mund të humbasë disa javë nga dëmtimi!

Tjetër lëndim për “Mbretin” e basketbollit, që mund t’i kushtojë shumë skuadrës së tij. Lebron Xhejms ka pësuar dëmtim në këmbë, dhe burime pranë tij informojnë se ylli i NBA-së mund të mungojë mjaft javë. Ende nuk dihet plotësisht shkalla e problemit në këmbë, ndërsa Lebroni ka luajtur me “copa” këto kohë që pasi theu

Vazhdoni leximin →