Flamurtari, miliona të palogjikshme nga lista e zezë

Futbolli që luhet në Shqipëri është vërtetë unik, pasi luhet në fushë dhe po me të njëjtin pasion edhe nëpër kafene, faqe gazetash dhe studio televizive. Madje janë pothuajse të njëjtët protagonist, të cilët sapo dalin nga stadiumet fillojnë e mallkojnë sistemin, ideuesit e tij dhe vetëm të nesërmen fillojnë e mendojnë për garën, duke

Vazhdoni leximin →