Muslini “shpërblehet” me shkarkim si trajner i Serbisë!?

Përfaqësuesja e Serbisë zuri vendin e parë në grupin e saj kualifikues të Kupës së Botës Rusia 2018, por, megjithatë, një arritje e tillë dhe kthimi pas kaq kohësh të kombëtares serbe në Botëror i solli trajnerit të saj kryesor, Sllavoljub Muslin, si “shpërblim”, shkarkimin e tij! Media serbe, duke iu referuar burimeve brenda federatës

Vazhdoni leximin →