Uestbruk, rekordet janë për ty, por tani mendo për titullin

Është padyshim lojtari më i mirë atletikisht i NBA-së. Rasëll Uestbruk është jo vetëm i fuqishëm, por ka kërcim të shkëlqyer, aftësi akrobatike dhe gjimnastikore që e bëjnë të veçantë edhe në një ligë të veçantë si NBA-ja. Pa ulur aspak poshtë Lebron Xhejmsin, Xhejms Hardenin, Kevin Durantin, Janis Antetokumpon apo ndonjë tjetër, ylli i

Vazhdoni leximin →