Moj Kombëtare, moj kanakare, si s’të mora vesh fare?!

Sa shumë dyshime ka ngjallur kjo ndeshja lilipute në Islandë e Kombëtares, një kombëtare që ështëtejet e zonja për të tradhëtuar sistematikisht të dashurit e vet! Që nga trajneri Edi Reja, duke u ngjitur tek kryemëkatari, presidenti i “klubit kuqezi” Armando Duka, duke vazhduar me futbollistët e fushës, madje dhe ata të stolit, të gjithë

Vazhdoni leximin →