Nga Gega te Lerda, Partizanit i mungon vetëm skuadra

Këtij Partizani duket se nuk i mjaftoi titulli kampion, megjithëse për ta fituar për herë të 16-të iu desh më shumë se çerek shekulli. Për të arritur deri këtu u nevojit një investim gradual, shoqëruar me riinjektimin e një mentaliteti fitues, që prej kohësh kishte humbur. Por mbi të gjitha ishte i nevojshëm një ambjent

Vazhdoni leximin →

Me “Bobin” apo pa “Bobin”, kjo është çështja!

Partizani mbetet gjithnjë Partizan dhe klubi i lavdishëm kryeqytetas ka një çështje. Përtej emrave “Iuliano”, “Moxhi”, “Trashi” apo “Fili”, është një tjetër emër që del në skenë në çdo ngjarje të viteve të fundit. Ky është emri i Sulejman Starovës. Trajneri tashmë veteran, padyshim një nga specialistët më të mirë të profesionit, është kthyer në

Vazhdoni leximin →