Edhe Spaleti e pranon: Kaljari meritonte diçka më shumë!

Kjo do të thotë se normalisht Napoli duhej të kishte humbur në ishull. Trajneri i të kaltërve bëri një analizë për barazimin 1-1 me Kaljarin, dhe pohoi se momenti ishte i vështirë. “Duhet të jemi të kënaqur me rezultatin, – tha ai, – është e vështirë të luash pas impenjimit në Europë, mund të ndodhë

Vazhdoni leximin →

Seria A ka sot më pak para, por mjaft trajnerë të mirë!

Shembull janë Luçiano Spaleti dhe Mauricio Sarri, dy ndër teknikët më simpatikë dhe më të njohur italianë, që do të jenë përballë të dielën në mbrëmje në stadiumin “Maradona”. Janë të ndryshëm në tipin që kanë, në mënyrën sesi flasin, me Spaletin që duket më shumë “prift” e “diplomat”, dhe Sarrin më shumë “të pagdhendur”

Vazhdoni leximin →