Lamtumira e ngadaltë e Gerd Mueller

Fjalë të forta që përshkruajnë një gjendje shumë të rëndë. Uschi Mueller, bashkëshortja e Gerd, ‘Bomber der Nation’ tregoi për gjendjen e bashkëshortit të saj, një ditë përpara 75 vjetorit të lindjes. Gerd Mueller që nga viti 2008 është diagnostikuar me demencë dhe për shkak të kësaj sëmundjeje, Mueller nuk shfaqet në publik prej disa

Vazhdoni leximin →

Shokon Vanderlei Luksemburgo; ka kancer në lëkurë

Vanderlei Luksemburgo trondit botën e futbollist. Trajneri i Vasko De Gamës, sipas të përditshmes ‘Globoesporte’ është diagnostikuar me kancer në lëkurë. Gjithnjë sipas kësaj të përditshmejem, trajneri brazilian që në 2004-2005 ka drejtuar edhe Realin e Madridit i është nënshtruar një biopsie për të hequr 3 njolla në hundë, një prej të cilave ishte malinje

Vazhdoni leximin →