Burgu është për burrat, Samuel Eto rrezikon plot 6 vjet!

Ç’paskan qenë këta yjet e futbollit? A e dinë këta se ekzistojnë ligje dhe taksa për t’u paguar? Duket se këtyre po u shkon shprehja “burgu është për burrat” dhe i fundit në listë është Samuel Eto. Edhe ky një ish-lojtar i Barcelonës, ndërsa nga klubi katalanas për pranga u bënë më herët Lionel Mesi

Vazhdoni leximin →