Lilaj, një tjetër yll “i zhdukur” i Skënderbeut të Agostinelit

Kampionët e Skënderbeut e kanë humbur fare shkëlqimin, madje duket se as ultimatumet e presidentit Takaj drejtuar trajnerit dhe futbollistëve, nuk po japin efekte në fushën e lojës. Nën drejtimin e Agostinelit, skuadra vazhdon të kryesojë Kategorinë Superiore, por tani e ka të vështirë të gjejë golin, të dhurojë spektakël, apo të dominojë qoftë edhe

Vazhdoni leximin →