Ronaldinjo, përse ky 41-vjeçar e ka lënë futbollin?!

Kuptohet që festat dhe dëshira për jetën e “ëmbël” ndikuan që ai të mos bënte sakrificat e domosdoshme që kërkon futbolli. Gjithsesi, talenti nuk vdes thuajse në asnjë moshë dhe Ronaldinjo e kujtoi këtë gjë me një gol të stilit të tij në një ndeshje bamirësie në Brazili. Në moshën 41-vjeçare, ai hyri në zonë

Vazhdoni leximin →