Batuta në Vlorë: Ç’të bëri deti, ndërrohet me : Ç’të bën pulat e FSHF-së?

Kjo ishte parrulla më ëmbël që kanë vendosur ndonjëherë tifozët vlonjatë “Pulave u ka hije të kakarisin vetëm në kotec”,  dhe përsëri janë  dënuar si “gjela”.  Komisionet  e FSHF-së  ekzistojnë me pikatore, por kur zgjohen ama, çohen me një zell patologjik për të dënuar Flamurtarin. Si për faj të oratorive shpartalluese të Sinan Idrizit ndaj

Vazhdoni leximin →