Edhe presidenti i Venezuelës sulmon Barcelonën për Mesin

Nuk është se i takonte shumë që ta bënte, pasi është zgjedhur në detyrë për të tjera gjëra, por gjithsesi personalitete të tilla e kanë “sëmundjen” që të flasin për të gjitha, “nga arat me grurë, tek Gjiri Persik”. Edhe presidenti i Venezuelës, Nikolas Maduro, ndërhyri në çështjen “Mesi”, duke akuzuar Barcelonën se gaboi rëndë

Vazhdoni leximin →

Të jesh president i Barçës? Duhen 120 milionë euro, një blerje e madhe e “lëkurë si shollë gomari”!

Për momentin është detyra drejtuese më e vështirë e futbollit botëror. Pasi Florentino Perez i mori mësimet nga pësimet e mandatit të tij të parë tek Reali, në “Kamp Nou” situata është ndryshe. Nuk ka një kandidat karizmatik dhe stërmiliarder si Perezi, por disa njerëz ambiciozë që japin premtime të mëdha. Siç shkruan “Deili Meili”,

Vazhdoni leximin →