Superliga Europiane është ende një “plagë” e hapur!

Flasim për të dyja palët, për klubet që u përfshinë në të, edhe pse shumica u tërhoqën, dhe për tifozët e klubet e tjerë që shqetësohen se mos projekti ringjallet. Superliga Europiane nuk është ende një “ëndërr e vdekur” e presidentit të Realit, Florentino Perez, dhe e presidentëve Anjeli (Juventus) apo Laporta (Barcelona). Gjykata Europiane

Vazhdoni leximin →