Realizoi ëndrrën të luante në “Anfild”, por familja bëri tifo kundër tij!

Ekipi i divizionit të 4-t të Anglisë, Plimuth, bëri një sensacion të vërtetë, duke barazuar 0:0 me Liverpulin, por në qendër të vëmendjes, sidoqoftë, u ndodh lojtari i mesfushës së ekipit mik që luajti në “Enfild”. Dihet, përgjithësisht, se çfarë niveli të lartë ka kultura futbollistike angleze dhe pasioni për këtë sport, madje, ky nivel

Vazhdoni leximin →