CONMEBOL afron pagesën e klubeve pas impaktit të coronavirusit

Konfederata Amerikanojiugore e Futbollit, CONMEBOL pasi studio evoluimin e coronaviorusit dhe efektin e tij në shëndetin e njerëzve dhe te sporti botëror, vendosi që të afrojë pagesën e burimeve financiare për klubet pjesëmarrëse dhe ende aktive në Kupën Libertadores ose Copa Sudamericana 2020 Sipas kësaj linje, klubet që në këtë moment po luajnë fazën e

Vazhdoni leximin →