Tirana humb në fushë dhe jashtë saj, as gjyqet nuk po ecin mbarë bardhebluve!

Tirana ka humbur një tjetër gjyq me Gjergji Muzakën, këtë herë në mënyrë përfundimtare. Klubi kryeqytetas e kishte dërguar në Gjykatën Sportive Ndërkombëtare në Lozanë, konfliktin me ish-futbollistin i cili kërkoi 10.6 milionë lekë rroga të prapambetura. KAS-i në Lozanë vendosi në favor të Muzakës, ashtu siç kishte bërë edhe Dhoma e Zgjidhjes së Konflikteve

Vazhdoni leximin →

Tjetër humbje për Tiranën, FSHF e detyron të paguajë 100 milionë!

Gjergji Muzaka ka dalë fitues ndaj Tiranës në gjyqin e zhvilluar në Federatën Shqiptare të Futbollit. Dhoma e Zgjidhjes së Konflikteve, gjithsesi, I ka dhënë vetëm pjesërisht të drejtë futbollistit, duke detyruar klubin të paguajë pjesën më të madhe të parave të kërkuara prej tij. Sipas njoftimit në faqen zyrtare të Federatës, shuma që Tirana

Vazhdoni leximin →