Partizani “gjen një kalë të ngordhur”, i nxjerr Luftëtarit inatin e humbjeve radhazi!

Nëse do të shohët ndeshjet e kaluara, golat kanë qenë me “pikatore”. Partizani e kishte më të lehtë të shkonte në “Hënë” sesa të dërgonte topin në portën kundërshtare, ndaj edhe kur iu dha rasti, ia bëri “fora”. Populli thotë në raste të tilla, “gjete një kalë të ngordhur”, dhe ndonëse nuk duam në asnjë

Vazhdoni leximin →