Zidan i “kaosit” trajner më i mirë sesa Zidan i ..trofeve Champions

Media spanjolle publikon komente dhe mendime të analistëve të ndryshëm të futbollit për situatën te Reali i Madridit, shumë nga të cilët konsiderojnë se Zidane tani është trajner më i mirë sesa në kohën, kur ai iku nga klubi “mbretëror”. Gazeta “Marka” publikon deklaratën e specialistit të njohur spanjoll të futbollit, Roberto Palomar: “Me siguri

Vazhdoni leximin →