Dënimi i Nejmarit? Më pak se i Kurzauës dhe i Amavit!

Kur “bomba” plasi në “Park dë Prensis”, u mendua se ylli brazilian i Paris SG do të dënohej deri me 8 ndeshje pezullim. Disiplina e Federatës Franceze (apo ndoshta e Ligës, sepse në Francë organizatore e kampionatit është liga) “vuri dorën në zemër” dhe Nejmari u pezullua vetëm me 2 ndeshje, edhe pse goditi kundërshtarin.

Vazhdoni leximin →