Primozh Gliha është trajneri i ri i Kosovës

FFK e zyrtarizoi shpejt, ndërsa nuk ka kaluar shumë kohë që nga dorëheqja e ish-trajnerit Alen Zhires. Kosova do të ketë njeriun e stolit nga Sllovenia, dhe ky është Primozh Gliha. U diskutua një emër si Vahid Haliloxhiç nga Bosnjë-Hercegovina që ka një karrierë të shkëlqyer, por ndoshta u gjykua se mosha e tij ishte

Vazhdoni leximin →

Mundësit e Kosovës shpëtojnë për mrekulli nga tërmeti!

Tërmeti edhe në këtë qytet ishte i tmerrshëm, por fati ishte me ta. Edhe pse pati pasoja apokaliptike gjithashtu në Kahramanmarash, sërish ekipi i mundjes i Kosovës, që u ndodh aty për një turne ndërkombëtar, mbijetoi pa probleme. Federata e Mundjes e Kosovës raporton se sportistët Fatlum Braka, Bleonit Bytyqi dhe Egzon Xhoni, së bashku

Vazhdoni leximin →