Tino Asprilia, në vend të topit, ka gjetur marifetin tjetër

E mbani mend akoma Tino Asprilian, sulmuesin kolumbian të Parmës, që kur shënonte shndërrohej në një akrobat cirku me saltrot e tij?  Ishte i shpejtë, driblonte me lehtësi mbrojtësit dhe kishte një mënyrë origjinale për të lënë gjurmë në fushë. Edhe sot, i dashuruar me protagonizmin, ka zbuluar talentin edhe në biznes. Tino reklamon një

Vazhdoni leximin →