Tino Asprilia, në vend të topit, ka gjetur marifetin tjetër

E mbani mend akoma Tino Asprilian, sulmuesin kolumbian të Parmës, që kur shënonte shndërrohej në një akrobat cirku me saltrot e tij?  Ishte i shpejtë, driblonte me lehtësi mbrojtësit dhe kishte një mënyrë origjinale për të lënë gjurmë në fushë. Edhe sot, i dashuruar me protagonizmin, ka zbuluar talentin edhe në biznes.

Tino reklamon një linjë perzevativësh dhe rekomandon dhe kolegët e tij të futbollit .. jo vetëm në fushë duhet të tregohesh i kujdeshshëm. Interesant është fakti se linja e tij e perzevativëve mban emrin e një futbollisti. Dhe cili do të preferohej më shumë se ..”Kondones Tino”.