Nga kategoria e tretë në Champions, mrekullia e AEK-ut

Pesë vjet të shkuara, klubi ishte i shkatërruar financiarisht dhe u zbrit në kategorinë e tretë greke. Ky ishte fati i AEK-ut të Athinës, njërës prej skuadrave më të famshme të Greqisë, që ishte në “agoni” të plotë. Gjithsesi, shpresa vdes e fundit, dhe drejtuesit bashkë me ekipin patën shpresë duke bërë një rikthim madhështor.

Vazhdoni leximin →