Kartoni shkon në 60 milionë euro, Vllahoviç shpresohet të mos jetë një tjetër Luka Joviç!

Flitet për një tjetër “djalosh të artë” të shkollës serbe të futbollit. Republika ish-jugosllave nuk dëshiron të mbetet nën hijen e Kroacisë që ka pasur yje të mëdhenj (dhe ende i ka) si Luka Modriç, Ivan Rakitiç, Mario Manxhukiç, Ivan Perishiç apo Marcel Brozoviç, ndërsa produkti i ri është Dushan Vllahoviç. Sulmuesi i Fiorentinës dhe

Vazhdoni leximin →