Me 1 miliardë euro humbje, e 3.4 miliardë euro borxhe, Seria A kërkon një “revolucion”!

Antonio Konte, Paulo Dibala, Romelu Lukaku, Kristiano Ronaldo dhe lista do të vazhdojë. Nga Seria A janë larguar dhe po largohen të gjithë yje “shtegtarë”, të cilët jetojnë për “bukurinë kalimtare”, për rrogën dhe shkëlqimin e karrierës për aq kohë sa kanë fuqi të luajnë futboll në nivele të larta, përpara sesa të shkojnë në

Vazhdoni leximin →

A besoni në mallkimet? Nëse po, Anglia është e mallkuar në televizionin ITV!

Kur kombëtarja e “tre luanëve” luan dhe ndeshjet i transmeton televizioni publik, BBC, gjithçka është në normalitet dhe tifozët janë të kënaqur. Anglia fiton 70 për qind të herëve ndërsa tifozët e shohin nga shtëpitë apo lokalet në ekranin e BBC-së, kurse kur këtë të drejtë transmetimi e blen televizioni privat, ITV, gjithçka përmbyset. Sipas

Vazhdoni leximin →

Michael Jordan, 420 milionë Euro humbje në 2020

Michael Jordan mbetet mes 1500 njerëzve më të pasur të planetit. Por pavarësisht kësaj të dhëne, basketbollisti më i mirë i të gjitha kohërave, në vitin 2020 regjistroi humbje financiare prej 500 milionë Dollarësh. Lajmi u publikua nga revista ‘Forbes’ që shpjegon se në 12 muajt e fundit pasuria e legjendarit ‘Air Jordan’ ka rënë

Vazhdoni leximin →