Në Itali u bë e modës, nuk duan tifozët e Fejënordit në Romë!

E nisi Napoli kur Ministria e Brendshme dhe prefekti i qytetit ndaloi hyrjen në stadiumin “Maradona” të përkrahësve të Ajntrahtit të Frankfurtit. Rreth 600 prej tyre mbërritën në qytetin e këngës (citta canora) dhe shkaktuan shkatërrime të mëdha. Tashmë, është kryebashkiaku i Romës, Roberto Gualtieri, ka bërë kërkesë që të ndalohet mbërritja në kryeqytet e

Vazhdoni leximin →