Futbollistet femra të SHBA-së e fitojnë “davanë, me të vërtetë e merituan!

Kapitenia Megan Rapinou nuk vonoi të “thërriste” për fitoren në rrjetet sociale, dhe të thoshte se ndjente një “krenari të papërshkruar”. Kjo, pasi Federata Amerikane e Futbollit vendosi të akordonte 24 milionë USD për futbollistet e kombëtares, të cilat kishin luftuar gjatë për barazi në pagesë me djemtë. Federata nuk ishte e detyruar ta merrte

Vazhdoni leximin →