Rusia synon të organizojë Europianin e vitit 2028 ose 2032!

Lufta vazhdon dhe nuk dihet sesa kohë do të vazhdojë, ndërsa “mallkimet” për shtetin moskovit nuk kanë të reshtur, të paktën në atë pjesë të botës që quhet “Perëndim”. Gjithsesi, Rusia është (ende) pjesë e kësaj pjese të rruzullit, dhe synon që të fitojë të drejtën për organizimin e Kampionatit Europian të futbollit të vitit

Vazhdoni leximin →